viernes, 28 de septiembre de 2007

Desprès d’estar quasi be tot l’estiu sense escriure, ja tinc ganes de tornar a fer les coses que normalment faig. Jornades de treball amb la gent gran, Comissió de Districte, Consell Assessor de la Gent Gran, Consell de Dones de Districte i de la Ciutat, reunió de grups de l’Amistat de la Xarxa de Dones de 50 i més. Implicar-nos en les decisions què ens afecta, en els problemes què ens preocupen no sols a nosaltres, si no també als altres es tenir un compromís amb la vida, compartir preocupacions e iniciatives i participar.
Nosaltres la gent gran tenim coneixements i experiències què podem aportar Aquesta relació amb la gent es molt important, es ajuda ha sentir-nos útils, el poder donar el nostre parer de la vida de la nostra ciutat, i escoltar les opinions dels altres que de tothom podem aprendre. Es molt important tenir la ment àgil i desperta.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Beeeeeeeeeee! ja tornem a ser mes per llegir-nos.
Montserrat Borrás

Anónimo dijo...

Me n'alegro que tornis a estar activa i et puguem llegir!!!

Llar Mossèn Lluís Vidal dijo...

Anna
Soc Joan Trullàs. Em recordes?
Ara la nostra entitat, Llar de Mossèn Lluís Vidal, també participa en el mateis bloc que el teu. Estic conten de tenir-te per "blocaire", donca ets una persona que hi donarà molt joc
Espero poder-te enviar molts comentaris
Trullas

La nostra adreça del bloc és
www.llarvidal.blogspot.com
i el meu correo, que tambés és el del bloc
j_trullas@terra.es