jueves, 30 de diciembre de 2010

Finalitzant l'Any 2010

Sempre m’agrada fer una mica de balanç. estat un any de prendre decisions, ja us vaig comunicar en el bloc de setembre que deixava quasi bé totes les meves activitats, e rebut molt mostres d’estimació i alguns records, mentre pugui aniré escrivint ( la meva visió esta bastant fumuda) però augmentant les lletres i amb color em defenso bastant més bé.

Ja han passat les eleccions ja tenim un nou President, esperó que pugui governar amb la confiança que ha rebut en aquestes eleccions i a tots els Consellers els desitjo un bon treball per dur a terme la conselleria que els ha sigut encomanada Crec que tenen dret ha un vot de confiança i els deixem governar.
Que no tinguin tantes critiques com varen rebre alguns Consellers del Tripartit quant encara no havien començat ha dur a terme la seva tasca.

Segueixo amb interès les tertúlies que donen en els medis de comunicació,
m’agrada perquè em sento identificada amb opinions que escolto, però
cada vegada més em sento més confosa amb actituds d’alguns polítics.
M’ha cridat l’atenció que l’han demà de perdre les eleccions al Sr. President Montilla només eren paraules de lloança ha la seva persona, quant estat tot el mandat reben critiques, no només a la seva persona si no a moltes lleis que han sigut aprovades ( Suposo que els partits opositors es el que han de fer)
Si no record malament alguna vegada quant es dirigien al President Montilla, es deixaven de dir President i era el Montilla,

Bé potser es que soc vella i ja començo repapiejar

Encara que el Nadal ja ha passat quedant algunes festes, l’Any Nou i els Reis, ara potser els joves viuen més en Pare Noel però per nosaltres la gent gran en agrada més els Reis a casa els nostres fills i nets continuen la tradició.
US DESITJO UNES BONES FESTES I UN MILLOR 2011.

Anna

2 comentarios:

miquel mª. lluch dijo...

Comparteixo plenament aquestes reflexions, i sobretot el desig d'unes Bones Festes i un millor Nou Any 2011 per a tothom!
Tant de bo que aquest bon propòsit es pugui fer realitat, malgrat els desfavorables pronòstics d'un molt trist panorama econòmic, que sembla que se'ns presenta, i que no deixa gaire marge per l'optimisme.
Crec que tots plegats hauríem de fer una urgent carta als Reis d'Orient, demanant-los que els polítics deixessin apart les seves inacabables discussions, i es dediquessin a treballar junts, amb generositat i bona voluntat, per l'interés del nostre país, sense estèrils partidismes.
Si enviessim aquesta carta amb molta fe, és possible que els Reis ens escoltin. Però queda un dubte: ja en tenim prou, de fe?

Trullas dijo...

Celebro que la teva vista, encara que amb problemes, et permeti anar tirant

El que demanes a la oposició de donar un marge de confiança al nou govern, pel que ja es veu, no és així. Uns diuen que hi han persones conegudes i gastades, altres que la Consellera de Justícia és anti-nacionalista, un tercers que en Màs en el seu discurs de Cap d’any, fa un pas cap a la independència, etc,. I no diguem els que critiquen en Mascarell. Tot plegat, molta comèdia i de bastant mal gust

Observa que quan he posat “en Màs” he omès dir “President “. Ho trobo més familiar i de cap manera despectiu. El títol l’hem de guardar per actes institucionals

I com deia en la meva felicitació de Nadal “Amb l’esperança que tenia en Joan Maragall que la tempesta és passatgera”, et desitjo un Bon Any 2011

Trullas