jueves, 19 de noviembre de 2009

Nou Curs

Nou curs

Ja em començat un curs nou, com la mainada, ens tornem a trobar a les reunions del Consell de Gent Gran, també el Consell de Dones i també amb els 2 grups de tertúlia de la Xarxa de Dones de 50 i més.
Em tingut el primer plenari del CGG, però vull fer un breu comentari del II Congres de les Dones que es va celebrar el mes d’octubre amb l’assistència de 1700 dones i, el seu fil conductor era “ Les dones agents de transformació social.”
Estat un treball de mesos, la seva temàtica era, ciutadania, cultura, espais públics i vida quotidiana, temps i treball, en el congres es van recollir 500 propostes per millorar la ciutat des de la mirada de la dona. La nostra associació de dones grans també va participar, malauradament els medis de comunicació no van fer gaire ressò, les accions i pensaments de les dones continuant bastant invisibles, en general falta la perspectiva de gènere en periòdics, ràdios i televisions, demanem a les més joves que son les que han de agafar el relleu el mateix que nosaltres vàrem fer.
Avui tenim moltes oportunitats per fer sentir les nostres veus, els Consell de Gent Gran, els Consells de Dones, grups de treballs de diferents temàtiques, les noves tecnlogies... on podem col·laborar i participar amb les nostres suggeriments que val reconèixer que al llar dels anys podem constatar que em anant avançats amb les nostres demandes. Som ciutadans de drets i deures i em de fer valer la nostra veu.

Anna

3 comentarios:

miquel mª. lluch dijo...

És agradable constatar que l'important paper de la dona en totes les activitats de la vida moderna, tant en el camp de la política com en el dels negocis, les carreres universitàries i les ciències, és cada vegada més representatiu, i estic segur que aquesta evolució positiva continuarà endavant amb fernmesa.

Joan dijo...

Anna
Està ben clar que la feina que vàreu fer en el Congrés és important i variada i que els mitjans de comunicació no us varen fer cap cas. El poc que van dir per la televisió va ser una frase fora de context de la Ministra d’Igualtat, que semblava més una imatge del seu pensament obsessiu sobre el tema pel que es va formar aquest ministeri. A mi no m’ha sorprès gens.
Joan

Montserrat dijo...

Anna, et felicito per la medalla, te la mereixes molt i molt per tot el que has fet, segueixes fent i faras per aquesta ciutat i especialment per les dones de les quals ets un exemple a seguir.
Montserrat Borrás